Welkom op het Blog van The HairQueen!

Op deze Blog wil ik jullie op de hoogte houden van alle nieuwe trends, tips, weetjes, aanbiedingen en nog veel meer!
Voor meer informatie kun je ook een kijkje nemen op mijn website: www.theHairQueen.nl

The HairQueen is ook te volgen op Facebook en Twitter:
Like mij op Facebook: www.facebook.com/theHairQueen
Volg mij via Twitter: www.twitter.com/the_HairQueen

dinsdag 28 augustus 2012

Zo hou je blond haar mooi !!

Blond haar is al eeuwenlang favoriet en is erg in de mode momenteel. De kleuren variëren tussen goud-blond en wit-blond en soms zelf rosé-blond.

Nu de zomer inmiddels begonnen is, krijg ik steeds meer telefoontjes over hoe je de gele gloed uit je haren krijgt. Veel vrouwen hebben zelf geprobeerd het haar lichter te kleuren en dat gaat niet altijd even goed. Meestal zijn de kleuren erg geel of zelfs bijna oranje.

Als het haar te geel/oranje is, dan krijg je deze gloed er alleen uit met een intensieve spoeling. Deze spoeling haalt de gele/oranje gloed uit het haar en maakt het natuurlijk blond of as-blond. Als je het haar wat vaker gewassen hebt, heb je de kans dat de gele gloed terug komt. Ook als het haar in aanraking komt met zonlicht en zee of chloor water. Om de gewenste haarkleur aan te houden, zal je het haar regelmatig met een zilvere Colorfresh van Wella Professionals moeten wassen. Om te voorkomen dat de gele gloed weer terug komt in het haar.

Color Fresh is een lichte spoeling op gelbasis met een verfijnde verzorging. Deze spoeling heeft pure kleurdeeltjes die het haar voor 40% opfrist en een zeer intensieve glans geeft. Colorfresh bestaat in verschillende  kleuren en hiermee kun je bijna iedere haarkleur extra levendig maken.

Voor diegene die geen blonde haren van nature heeft, zijn er vele mogelijkheden om het haar blond te kleuren. Daarbij is het erg belangrijk om heel voorzichtig te zijn, want ondeskundige behandelingen kunnen je haar grotendeels beschadigen. Blonderen is niet goed voor het haar en behoort tot één van de sterkste chemische behandelingen. Daardoor voelt het haar al snel wat droger aan en ziet het er pluizig en dof uit. Haar dat geverfd is, heeft daarom regelmatig behoefte aan een goede verzorgende masker die het haar voed en er weer verzorgd uit laat zien.

Blonderen doe je dus liever niet zelf. Mooi blond is iets anders dan afgebleekte lokken. Wees daarom voorzichtig met kleuren en vraag van te voren altijd eerst deskundig advies bij de kapper.

Goed om te weten!Welke blonde haarkleuren vinden jullie het mooist??
 
 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten