Welkom op het Blog van The HairQueen!

Op deze Blog wil ik jullie op de hoogte houden van alle nieuwe trends, tips, weetjes, aanbiedingen en nog veel meer!
Voor meer informatie kun je ook een kijkje nemen op mijn website: www.theHairQueen.nl

The HairQueen is ook te volgen op Facebook en Twitter:
Like mij op Facebook: www.facebook.com/theHairQueen
Volg mij via Twitter: www.twitter.com/the_HairQueen

donderdag 23 augustus 2012

Always wear your invisible crown!!


Onlangs vertelde een zeer geliefde vriendin van mij dat ze erg gestressed was door haar werk. Er was iets gebeurd waardoor ze haar baan verloor, hoewel het niet direct iets met haar te maken had voelde ze zich er wel erg rot over. Haar werk betekende erg veel voor haar en daarom trok ze het zich erg persoonlijk aan. Terwijl ik naar haar verhaal luisterde kwam mijn overweldigende reactie: “Maar weten ze dan niet wie je bent?! Weten ze niet hoe grappig en getalenteerd en ongelooflijk leuk je altijd bent?!” Ze haalde haar schouders op en knikte, ze zag er zo ontevreden, teleurgesteld en onzeker uit. Terwijl ik weet dat mijn vriendin zo’n lieve vrouw is! Ze navigeert de wereld met zoveel vriendelijkheid en stijl.

Er zijn natuurlijk momenten dat je over jezelf denkt: “Ik ben oke” , “Dat was niet slecht” Of zelfs “Go Me!” Maar er zijn weinig momenten dat je echt verstelt staat van jezelf en ziet hoe geweldig je bent! Ik heb mezelf ook wel eens betrapt hoor, maar je mag het best eens een keer hardop zeggen: “Ik ben geweldig!” Wees trots op jezelf! Het zou een goede zaak zijn als meer mensen dit zouden doen. Jouw eigen waardering, geen ego, maar zelfrespect.

Vanochtend was ik me aan het voorbereiden voor vandaag en toen ik mijn haar in model bracht, moest ik aan het bovenstaand moment denken. Het is zo makkelijk om het beste te zien in onze geliefden. Net zo gemakkelijk om kritiek te leveren en te beoordelen, begrijp me niet verkeerd, maar het gevoel dat bij mij het eerste in mij op komt, als ik aan mijn geliefde denk is ... LIEFDE. Ik voel me trots op hen. Ik zie de vonk, de originaliteit, hoe uniek die persoon is. Ik weet alles over hun strijd en kwellingen en ik weet ook hoe goed ze proberen hun best te doen. Hoe eerlijk ze zijn en volledig mens en ik zou niet willen dat ze op een andere manier zijn.

Een tijdje terug zocht ik naar kroontjes op het internet en vond de tekst: “Always wear your invisible crown.” Een erg mooie gezegde, waarbij ik natuurlijk gelijk aan mijn vriendin moest denken! Ik pakte een kroontje van mezelf en zette deze gelijk op, niet om rond te lopen als een prinses.. maar omdat het mij iedere keer doet denken om versteld te staan en trots zijn op wat ik doe.

Draag altijd uw onzichtbare kroon.

Als ik beloof de mijne te dragen, draag jij die van jou dan ook?

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten