Welkom op het Blog van The HairQueen!

Op deze Blog wil ik jullie op de hoogte houden van alle nieuwe trends, tips, weetjes, aanbiedingen en nog veel meer!
Voor meer informatie kun je ook een kijkje nemen op mijn website: www.theHairQueen.nl

The HairQueen is ook te volgen op Facebook en Twitter:
Like mij op Facebook: www.facebook.com/theHairQueen
Volg mij via Twitter: www.twitter.com/the_HairQueen

donderdag 9 augustus 2012

Sexy Zomerkrullen!!

De maand augustus is de maand van feestjes en festivals. En dan moet het haar er natuurlijk ook goed uitzien! Deze zomer zijn de krullen erg populair bij de celebrities.. Over de rode loper zien we het steeds meer!!

Krul in het haar zorgt voor extra meer volume. Als je krul van jezelf hebt, dan heb je natuurlijk een streepje voor! Maar als je helemaal geen krul hebt, zijn er nog genoeg andere oplossingen!
Wat heb je nodig?
- Borstel
- Krul versteviging (Wella Professionals: Create Character / Thermal Image / Boost Bounds)
- Föhn & Diffuser / Krultang / Carmen Set, Papillotten
- Haarlak (Wella Professionals: Super Set)
Wat ga je doen?
Stap 1:
Voordat je je haar in model brengt was je het eerst even goed door. Maak het haar handdoek droog en borstel het goed door tot alle knoopjes uit de haren zijn.
Stap 2:
Gebruik de juiste versteviging voor jouw haartype.
Stap 3: (deze stap kan op verschillende manieren)
Bij haar met een eigen natuurlijke krul: Gebruik je de Föhn met de Diffuser. Gebruik de Create Character. Hang met je hoofd naar voren zodat al het haar naar beneden hangt en ga met de Diffuser langzaam van onder na boven door het haar tot alles droog is. Gooi je haar naar achteren en schud het door elkaar.
Voor een normale slag gebruik je de Krultang. Spray de Thermal Image door het haar, zodat het beschermd word en om te voorkomen dat het niet verbrand. Droog het haar eerst goed met de Föhn en gebruik de Krultang pluk voor pluk. Let wel goed op dat je de Krultang zelf niet aanraakt, want die kan behoorlijk warm zijn. Je kunt je er snel aan verbranden.
En voor een grove slag gebruik je de Carmen set. Spray de Thermal Image door het haar, zodat het beschermd word en om te voorkomen dat het niet verbrand. Bij gebruik van de Carmen set moet het haar eerst droog geföhnd zijn en dan is de Carmen set heel gemakkelijk in het haar te brengen. Als alles erin zit, moet het ongeveer 15/20 minuutjes afkoelen en dan mag je het eruit halen.
Heb je super stijl haar en blijft de krul niet zitten? Gebruik dan Papillotten! Papillotten kun je het beste op nat haar met flink wat mousse van de Boost Bounds inzetten. Het mooiste is als je hiermee een nachtje gaat slapen en de volgende ochtend eruit haalt. Als je alles eruit gehaalt hebt, blijft je haar de hele dag mooi in model zitten!!
Stap 4.
Schud met je handen de krullen door elkaar, spray er wat haarlak overheen en je bent er helemaal klaar voor!!
Succes & heel veel plezier met je mooie bos krullen!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten