Welkom op het Blog van The HairQueen!

Op deze Blog wil ik jullie op de hoogte houden van alle nieuwe trends, tips, weetjes, aanbiedingen en nog veel meer!
Voor meer informatie kun je ook een kijkje nemen op mijn website: www.theHairQueen.nl

The HairQueen is ook te volgen op Facebook en Twitter:
Like mij op Facebook: www.facebook.com/theHairQueen
Volg mij via Twitter: www.twitter.com/the_HairQueen

donderdag 6 december 2012

Armbanden als haar accessoires !!

Spikes en studs blijven nog wel even de trend houden. Dat is nu wel duidelijk. Overal duiken er weer nieuwe ontwerpen en modellen op in sieraden en kleding. En langzamerhand wordt de trend ook steeds leuker en leuker! Het is niet alleen leuk voor om je vingers, pols of nek.. Het ziet er ook nog eens geweldig uit in het haar. Spikes of Studs het maakt niet uit, ze zijn nog leuk te combineren ook!

Maak een hoge paardenstaart en omhul het met armbanden van studs en/of spikes. Hetzelfde kun je doen bij de Donut-knot! I love it! En het is ook nog eens 2 vliegen in 1 klap, je elastiekje is weg en het ziet er ook nog eens erg fashionable uit. Wat vind jij ervan.. helemaal leuk toch!? Zoek wat leuke accessoires uit en ga thuis zelf aan de slag met het pimpen van je staart of bun.


Helaas heb ik niet heel veel voorbeelden kunnen vinden voor studs en spikes in het haar, maar ik heb wel een aantal soorten armbanden gevonden, die je als voorbeeld heel goed in het haar kunt verwerken! Als spike en studs niet echt iets voor jouw zijn, kun je natuurlijk ook kiezen voor andere leuke armbanden als finishing touch.

Heel veel succes & plezier!!

www.theHairQueen.nl
Geen opmerkingen:

Een reactie posten