Welkom op het Blog van The HairQueen!

Op deze Blog wil ik jullie op de hoogte houden van alle nieuwe trends, tips, weetjes, aanbiedingen en nog veel meer!
Voor meer informatie kun je ook een kijkje nemen op mijn website: www.theHairQueen.nl

The HairQueen is ook te volgen op Facebook en Twitter:
Like mij op Facebook: www.facebook.com/theHairQueen
Volg mij via Twitter: www.twitter.com/the_HairQueen

maandag 17 september 2012

Haarweetjes..

Wist je dat Stress een bekende oorzaak van haaruitval is..??

Stress en emotionele buien zorgen voor schommelingen in je gewicht, maar ook je huid lijdt er ernstig onder. Haarverlies is ook één van de mogelijke gevolgen van overdreven veel stress in je leven.

Stress is een erkende oorzaak van beschadigde haarfollikels. Dat komt doordat neurotransmitters het zenuwstelsel in de haren aantasten. Daarnaast komt ook een verhoogde talgproductie op gang die je lichaam aanvecht met natuurlijke vrije radicalen. Waardoor je ook een (extreem) vette hoofdhuid kunt krijgen Doordat je plots meer vrije radicalen aanmaakt, komen de haarwortels los en verlies je plotseling aanzienlijk meer haar. Meestal merk je haaruitval pas maanden na een bepaalde emotionele periode op, omdat het proces tijd nodig heeft om tot uiting te komen.

Gelukkig is haarverlies door stress in bijna alle gevallen slechts van tijdelijke duur (niet langer dan één jaar). De kans dat stress je gehele hoofdhuid aantast is bijzonder klein.

Krijg je met dit soort haarverlies te maken, zorg dan zeker voor voldoende ontspanning. Een goede nachtrust is daarbij noodzakelijk. Slaap iedere nacht minstens acht uur, zodat je hoofdhuid de kans krijgt om te herstellen. Trakteer jezelf op een heerlijke ontspannen hoofdhuidmassage!

www.theHairQueen.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten