Welkom op het Blog van The HairQueen!

Op deze Blog wil ik jullie op de hoogte houden van alle nieuwe trends, tips, weetjes, aanbiedingen en nog veel meer!
Voor meer informatie kun je ook een kijkje nemen op mijn website: www.theHairQueen.nl

The HairQueen is ook te volgen op Facebook en Twitter:
Like mij op Facebook: www.facebook.com/theHairQueen
Volg mij via Twitter: www.twitter.com/the_HairQueen

woensdag 12 september 2012

Verzorg gekleurd haar met de Luxueuze Wella Professionals Brilliance !!


Een van de salon lijnen van Wella Professionals is de Brilliance lijn. Deze lijn is samengesteld voor voor gekleurd haar. Naast deze Brilliance lijn vind je bij Wella Professionals ook de Enrich lijn voor droog en beschadigd haar, de Balance lijn die speciaal ontwikkeld is om de hoofdhuid te verbeteren, verfissen en te kalmeren. Tot slot is er ook de Age lijn die helpt fijn en kwetsbaar haar de effecten van tijd te weerstaan.

Vandaag vertel ik jullie wat meer over de Brilliance lijn. Deze lijn is alleen verkrijgbaar bij kapsalons en natuurlijk ook bij The HairQueen. De Brilliance lijn is te verdelen in twee gedeeltes: De eerste deel zijn producten gespecialiseerd voor weerbarstig gekleurd haar en de tweede deel is gespecialiseerd voor fijn tot normaal gekleurd haar. De Brilliance lijn is rijk aan Vitamine E die het haar optimaal verzorgd zonder te verzwaren. Het haar word beschermd en krijgt een buitengewone glans.

Ervaar een Unieke complex van Wella’s innovatieve Triple Blend technologie en luxueuze ingrediënten, zoals Diamantpoeder en Champagne . Deze beschermen het haar tegen kleurvervaging, warmte en uitdroging. De producten ruiken enorm prettig en stimuleren de zintuigen.

De shampoo reinigt het haar, is redelijk zuinig in gebruik en zorgt voor een romig en prettig schuim.

Het masker helpt de levendigheid van gekleurd haar te intensiveren en beschermen. Ik raadpleeg dit product één keer per week direct na het uitspoelen van de shampoo te gebruiken. Als je haar gezond en goed aanvoelt, dan is een conditioner als tussenstap eigenlijk niet nodig. Gebruik je geen masker dan is het natuurlijk wel zo prettig om een conditioner te gebruiken. Het masker is zeer licht en zorgt direct voor een zijdezacht gevoel tijdens het aanbrengen. Gebruik het masker alleen in de punten en spoel het na vijf minuten weer zorgvuldig uit.

De leave-inn Balsem is een fijn product dat je afhankelijk van de lengte van jouw haar in één á twee pompjes op de handen sprayt om het product vervolgens op de lengten en uiteinden van het (handdoekdroge) haar aan te brengen. Het balsem voelt niet vettig aan en zorgt voor een klein beetje extra verzorging, bescherming en zachtheid.

De Leave-inn Mousse is voor gekleurd, lang haar. De fijne mousse wordt in het gekleurde haar opgenomen voor een zacht, lichtgewicht gevoel. Wella Brilliance Leave-in Mousse is verrijkt met orchidee-extract en beschermt ook tegen uitdroging, warmte en kleurvervaging. Goed schudden voor gebruik!

De Kleurbeschermende Serum bevat abrikozenolie, dit beschermt het gekleurde haar tegen schadelijke vrije radicalen. De serum verzorgt het haar en maakt het soepel. Goed schudden voor gebruik. Gelijkmatig verdelen door schoon en vochtig haar, goed doorkammen. Niet uitspoelen

De producten uit het Wella Brilliance assortiment doen wat ze beloven. Het haar glanst, de kleur blijft intens en het voelt heerlijk zacht aan. Hieronder vind je een overzichtje van de producten uit deze Brilliance lijn.

Shampoo voor weerbarstig gekleurd haar
Shampoo voor fijn/normaal gekleurd haar 
Conditioner voor weerbarstig gekleurd haar 
Conditioner voor fijn/normaal gekleurd haar  
Masker voor weerbarstig gekleurd haar   
Masker voor voor fijn/normaal gekleurd haar   
Leave-in Balsem voor gekleurd lang haar   
Leave-in mousse voor gekleurd haar     
Kleurbeschermend serum

Voor meer informatie neem dan even contact op met The HairQueen: info@theHairqueen.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten