Welkom op het Blog van The HairQueen!

Op deze Blog wil ik jullie op de hoogte houden van alle nieuwe trends, tips, weetjes, aanbiedingen en nog veel meer!
Voor meer informatie kun je ook een kijkje nemen op mijn website: www.theHairQueen.nl

The HairQueen is ook te volgen op Facebook en Twitter:
Like mij op Facebook: www.facebook.com/theHairQueen
Volg mij via Twitter: www.twitter.com/the_HairQueen

maandag 8 oktober 2012

The HairQueen Haarweetjes

Wist u dat shampoo resten het haar dof maken?

Als u het haar niet goed uitspoelt, blijven er shampoo resten over in het haar. Deze resten blijven op het haar zitten en maken het haar erg dof. De resten die op het haar blijven zitten kunnen ook iets harder aanvoelen en maken het haar heel vettig. Hierdoor verliest u alle volume in het haar en zakt het sneller in.

Het is dus van uiterst belang dat u het haar erg goed uitspoelt. Het uitspoelen van het haar neemt ongeveer de helft van de tijd méér in beslag, dan het wassen zelf. Het liefst nog even met koud water naspoelen, dan sluiten de haarschubben en krijgt u een extra mooie glans over het haar.

Als u het haar vaak wast, word het haar er niet vetter door. (Dat word vaak wel gezegd door de mensen.) Het wassen van het haar, maakt uw haar juist schoner. Maar als u de hoofdhuid te hard masseert en een te scherpe shampoo gebruikt of juist heel heet water gebruikt, kan dat de talgproductie stimuleren en dan wordt uw haar wel sneller vettiger.
 
Heeft u wel snel of altijd vettig haar en spoelt u uw haren altijd goed uit? Dan kan dit aan uw hoofdhuid liggen en dit kan verschillende redenen hebben zoals: ontstekingen, stress, medicijnen ect. Verzorg uw hoofdhuid goed en was het haar met een shampoo zonder geur- en kleurstoffen. Deze shampoo is te verkrijgen bij een apotheek, bij de kapper en natuurlijk ook bij The HairQueen.

 

 
Voor meer informatie neem dan contact op met The HairQueen: info@theHairQueen.nl
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten